Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Αρτινόπουλου με αφορμή την κατάθεση των υποψηφίων της παράταξης

Πολίτες της Δωρίδας
Με τη σημερινή ανακοίνωση των υποψηφίων της παράταξής μας στις δημοτικές εκλογές στις 18 Μαΐου προτείνουμε και θα δώσουμε τη μάχη για μια αυτοδιοίκηση που θα είναι ταυτισμένη με τους δημότες της. Μια αυτοδιοίκηση που θα ζει, θα αναπνέει μαζί με τις τοπικές κοινωνίες, θα αντλεί τη δύναμή της από τη συμμετοχή όλων και δεν θα συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις. Μια αυτοδιοίκηση που θα προτάσσει τη δημοκρατία ως το τέλος στη θέση του τέλους της δημοκρατίας. Που θα οργανώνει σε εξουσία τη λαϊκή θέληση μέσα από ανοιχτές διαδικασίες.
Προτείνουμε το νέο στη θέση του παλιού, το δημοκρατικό στη θέση του αυταρχικού, το ριζοσπαστικό στη θέση του γραφειοκρατικού, το άφθαρτο στη θέση του φθαρμένου, το έντιμο στη θέση της σχεδόν επίσημα θεσμοθετημένης ανεντιμότητας.
Ας δώσουμε μαζί τη μάχη για μια δημοτική αρχή των πολιτών και όχι των μηχανισμών απέναντι στο ανεξάρτητο δήθεν νέο αλλά τόσο παλιό αναδεικνύοντας το ψηφοδέλτιο του Ενωτικού Κινήματος Ενεργών Πολιτών σε θετικό πρωταγωνιστή των εξελίξεων προς όφελος των πολιτών της Δωρίδας.
Το «ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» στο Δήμο Δωρίδας είναι μια ζωντανή παράταξη με προοπτική. Μια παράταξη που φιλοδοξεί να κινητοποιήσει τους πολίτες και να αλλάξει το κατεστημένο στην περιοχή. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μάχες για το δήμο μας και τα χωριά μας. Για τους ελεύθερους χώρους, για την κοινωνική συνοχή, για την δημοκρατία σε κάθε χωριό.
Στις εκλογές αυτές, κάνουμε το μεγάλο βήμα. Καλούμε τους πολίτες να έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον δήμο και να κάνουν την επόμενη μέρα των εκλογών εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη. Ο Δήμος μας έχει τις δυνατότητες και οι πολίτες έχουν την δύναμη, για να φέρουν μια πραγματικά μεγάλη αλλαγή. Είναι η ώρα να αλλάξουμε τη ζωή μας.
Με εκτίμηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΦΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου